35-45
Laktosefri
Gyoza med salsicciadeig, ingefær og vårløk, servert med jasminris, rettichsalat og hoisinsaus
Gyoza er japanske dumplings, som både stekes og dampes. Dypp dem i hoisin- og sweet chili-saus.
Ingredienser
4 personer
Allergener
soya, hvete, sesamfrø
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
vann, olje
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Gyoza | |||
---|---|---|---|
![]() | ingefær | 1 bit | |
![]() | vårløk | 1 pakke | |
![]() | salsicciadeig | 450 g | |
![]() | gyozapapir (soya, hvete) | 1 pakke | |
vann | 5 ss |
Rettichsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | hjertesalat | 1 stk | |
![]() | rettich | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | koriander | 1 bunt |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | hoisinsaus (soya, sesamfrø) | 1 pakke | |
![]() | sweet chili-saus | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 721 kCal
- Fett
- 18 g
- Karbohydrater
- 104 g
- Protein
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Kok risen med litt karri eller gurkemeie. Da får risen en fin gulfarge som gir retten et ekstra innbydende utseende.