Kyllingbryst med maiskrem, ovnsbakte krydderpoteter og gulrøtter, servert med soppsaus
15-20
Glutenfri

Kyllingbryst med maiskrem, ovnsbakte krydderpoteter og gulrøtter, servert med soppsaus

Ingredienser

Allergener

sulfitt, melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

melk, smør, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje

Ovnsbakte grønnsaker og kylling
gulrøtter
gulrøtter
400 g
kokte timian- og hvitløkspoteter
kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt)
700 g
bladpersille
bladpersille
½–1 bunter
Cajun sous vide-kyllingfilet
Cajun sous vide-kyllingfilet
600 g
Steinsoppsaus
steinsoppsaus
steinsoppsaus (melk, laktose)
1 pakke
Maiskrem
maiskorn
maiskorn
2 pakker
melk
melk (melk)
1 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
675 kCal
Fett 
35 g
Karbohydrater 
49 g
Protein 
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du synes det blir for tidkrevende å lage maiskrem, kan du steke maisen raskt i en stekepanne med litt smør i stedet.