15-20
Glutenfri
Kyllingbryst med maiskrem, ovnsbakte krydderpoteter og gulrøtter, servert med soppsaus
Ingredienser
4 personer
Allergener
sulfitt, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
melk, smør, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje
Ovnsbakte grønnsaker og kylling | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt) | 700 g | |
![]() | bladpersille | ½–1 bunter | |
![]() | Cajun sous vide-kyllingfilet | 600 g |
Steinsoppsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | steinsoppsaus (melk, laktose) | 1 pakke |
Maiskrem | |||
---|---|---|---|
![]() | maiskorn | 2 pakker | |
melk (melk) | 1 dl | ||
smør (melk) | 1 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 675 kCal
- Fett
- 35 g
- Karbohydrater
- 49 g
- Protein
- 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Hvis du synes det blir for tidkrevende å lage maiskrem, kan du steke maisen raskt i en stekepanne med litt smør i stedet.