15-20
Kyllingbryst med appelsin- og ingefærbakte gulrøtter, kokte poteter og kremet appelsinsaus
Ingredienser
4 personer
Allergener
soya, hvete, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
sukker/honning, salt, pepper, olje
Kokte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g |
Appelsin- og ingefærbakte gulrøtter | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 600 g | |
![]() | ingefær | 1 bit | |
![]() | timian | 1 bunt | |
![]() | appelsin | ½–1 stk | |
sukker/honning | 1 ss |
Kremet appelsinsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | kremet appelsinsaus (soya, hvete, melk, laktose) | 1 pakke |
Kyllingbryst | |||
---|---|---|---|
![]() | kyllingbryst | 600 g |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 431 kCal
- Fett
- 9 g
- Karbohydrater
- 45 g
- Protein
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Bruk steketermometer på kyllingen for best resultat. Ta ut kyllingen når kjernetemperaturen ligger på 65 grader, og la kyllingen hvile i 5 minutter før du skjærer den i skiver. Da vil temperaturen ligge på 68–70 grader, som er perfekt for kyllingbryst.