Kyllingbryst med appelsin- og ingefærbakte gulrøtter, kokte poteter og kremet appelsinsausPåskeretter
15-20

Kyllingbryst med appelsin- og ingefærbakte gulrøtter, kokte poteter og kremet appelsinsaus

Ingredienser

Allergener

soya, hvete, melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker/honning, salt, pepper, olje

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Appelsin- og ingefærbakte gulrøtter
gulrøtter
gulrøtter
600 g
ingefær
ingefær
1 bit
timian
timian
1 bunt
appelsin
appelsin
½–1 stk
sukker/honning
sukker/honning
1 ss
Basisvare
Kremet appelsinsaus
kremet appelsinsaus
kremet appelsinsaus (soya, hvete, melk, laktose)
1 pakke
Kyllingbryst
kyllingbryst
kyllingbryst
600 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
431 kCal
Fett 
9 g
Karbohydrater 
45 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk steketermometer på kyllingen for best resultat. Ta ut kyllingen når kjernetemperaturen ligger på 65 grader, og la kyllingen hvile i 5 minutter før du skjærer den i skiver. Da vil temperaturen ligge på 68–70 grader, som er perfekt for kyllingbryst.