Jordskokksuppe med stekt grønnkål, belugalinser og eple
15-20
Vegetar

Jordskokksuppe med stekt grønnkål, belugalinser og eple

Ingredienser

Allergener

melk, laktose, hvete, gluten

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje

Belugalinser
belugalinser
belugalinser
125 g
Jordskokksuppe
jordskokksuppe
jordskokksuppe (melk, laktose)
2 pakker
Stekte grønnsaker
jordskokk
jordskokk
500 g
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
grønne epler
grønne epler
2 stk
Bagetter
grove bagetter
grove bagetter (hvete, gluten)
1 pakke
Topping
bladpersille
bladpersille
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
783 kCal
Fett 
37 g
Karbohydrater 
88 g
Protein 
23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.