15-20
Laktosefri
Ponzubakt laksefilet med wokket pak choy, jasminris og lime
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, soya, hvete, melk, peanøtter
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, olje, salt
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Ponzubakt laksefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g | |
![]() | ponzusaus (soya, hvete) | 1 pakke | |
![]() | lime | ½ stk | |
smør (melk) | 3 ss |
Wokket pak choy | |||
---|---|---|---|
![]() | pak choy | 2 stk | |
![]() | råkostmiks | 300 g |
Til servering | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | ½ stk | |
![]() | peanøtter (peanøtter) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 708 kCal
- Fett
- 35 g
- Karbohydrater
- 61 g
- Protein
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Hvis du ønsker å forenkle oppskriften, kan grønnsakene bakes i ovnen sammen med fisken.