Ponzubakt laksefilet med wokket pak choy, jasminris og lime
15-20
Laktosefri

Ponzubakt laksefilet med wokket pak choy, jasminris og lime

Ingredienser

Allergener

fisk, soya, hvete, melk, peanøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olje, salt

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Ponzubakt laksefilet
laksefilet
laksefilet (fisk)
540 g
ponzusaus
ponzusaus (soya, hvete)
1 pakke
lime
lime
½ stk
smør
smør (melk)
3 ss
Basisvare
Wokket pak choy
pak choy
pak choy
2 stk
råkostmiks
råkostmiks
300 g
Til servering
lime
lime
½ stk
peanøtter
peanøtter (peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
708 kCal
Fett 
35 g
Karbohydrater 
61 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du ønsker å forenkle oppskriften, kan grønnsakene bakes i ovnen sammen med fisken.