Grønnsakswok med portobellosopp, stekt egg, koriander og peanøtter
20-30
Laktosefri
Vegetar

Grønnsakswok med portobellosopp, stekt egg, koriander og peanøtter

Ingredienser

Allergener

egg, hvete, soya, sesamfrø, peanøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

kokevann, olje, soyasaus

Eggenudler
eggenudler
eggenudler (egg, hvete)
1 pakke
kokevann
kokevann
1 dl
Basisvare
Grønnsakswok
portobellosopp
portobellosopp
4 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
pak choy
pak choy
2 stk
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
rødløk
rødløk
1 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
2 pakker
bønnespirer
bønnespirer
1 pakke
kinesisk wok- og dippsaus
kinesisk wok- og dippsaus (soya, sesamfrø, hvete)
2 pakker
Stekt egg
egg
egg (egg)
4 stk
Topping
rød chili
rød chili
1 stk
koriander
koriander
1 bunt
lime
lime
1 stk
peanøtter
peanøtter (peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
650 kCal
Fett 
27 g
Karbohydrater 
76 g
Protein 
27 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk to panner til å wokke, eller wokk i to omganger, hvis det blir for stor mengde i pannen.