20-30
Laktosefri
Vegetar
Grønnsakswok med portobellosopp, stekt egg, koriander og peanøtter
Ingredienser
4 personer
Allergener
egg, hvete, soya, sesamfrø, peanøtter
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
kokevann, olje, soyasaus
Eggenudler | |||
---|---|---|---|
![]() | eggenudler (egg, hvete) | 1 pakke | |
kokevann | 1 dl |
Grønnsakswok | |||
---|---|---|---|
![]() | portobellosopp | 4 stk | |
![]() | rød paprika | 1 stk | |
![]() | pak choy | 2 stk | |
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | finkuttet ingefær, hvitløk og chili | 2 pakker | |
![]() | bønnespirer | 1 pakke | |
![]() | kinesisk wok- og dippsaus (soya, sesamfrø, hvete) | 2 pakker |
Stekt egg | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 4 stk |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | rød chili | 1 stk | |
![]() | koriander | 1 bunt | |
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | peanøtter (peanøtter) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 650 kCal
- Fett
- 27 g
- Karbohydrater
- 76 g
- Protein
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Bruk to panner til å wokke, eller wokk i to omganger, hvis det blir for stor mengde i pannen.