Vegetar
Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Hvete·
 - Melk·
 - Selleri
 
Basisvarer:
- Pepper
 - salt
 
Fullkornslinguine
150–200 g
Bolognese med linser
600 g
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Sjalottløk
2 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 661 kcal
 - Fett:
 - 15 g
 - Karbohydrater:
 - 102 g
 - Protein:
 - 30 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
 Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Ha bolognesen med linser over i en gryte, og kok opp på middels varme under omrøring. La sausen småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper. 
 Skyll salaten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Bland salaten, tomaten, løken og balsamicovinaigretten i en salatbolle.
 Topp retten med den revne Grande Premium-osten. 
Vel bekomme!
