Mørkokt svinebog i sennepssjy med timianbakt kålrot, syrlig rødkål og potetmos
35-45
Glutenfri

Mørkokt svinebog i sennepssjy med timianbakt kålrot, syrlig rødkål og potetmos

Ingredienser

Allergener

melk, sulfitt, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

melk, smør, sukker, eplesider-/hvitvinseddik, vann, bakepapir (kan sløyfes), salt, pepper, olje

Potetmos
poteter
poteter
700 g
melk
melk (melk)
1–2 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Timianbakt kålrot
kålrot
kålrot
500 g
timian
timian
1 bunt
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Syrlig rødkål
rødkål
rødkål
300 g
sukker
sukker
1 ss
Basisvare
eplesider-/hvitvinseddik
eplesider-/hvitvinseddik
2 ss
Basisvare
vann
vann
1 dl
Basisvare
Mørkokt svinebog i sennepssjy
gul løk
gul løk
1 stk
sjysaus
sjysaus (melk)
1 pakke
mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
600 g
grov sennep
grov sennep (sulfitt, sennep)
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
574 kCal
Fett 
28 g
Karbohydrater 
50 g
Protein 
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Server gjerne sennepen ved siden av retten, så middagsgjestene selv kan ha på så mye de ønsker.