15-20
Glutenfri
Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter, råkostsalat med appelsin og sprøstekt pepperoni
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
sukker, salt, olje
Kokte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g |
Råkostsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | appelsin | 1 stk | |
![]() | sitron | ½ stk | |
sukker | 1 ts |
Fiskeboller i hvit saus | |||
---|---|---|---|
![]() | fiskeboller i hvit saus (fisk, melk, laktose) | 1400 g |
Sprøstekt pepperoni | |||
---|---|---|---|
![]() | pepperoni | 100 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | sitron | ½ stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 735 kCal
- Fett
- 35 g
- Karbohydrater
- 69 g
- Protein
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Smak til den hvite sausen med litt karri.