Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter, råkostsalat med appelsin og sprøstekt pepperoni
15-20
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med kokte poteter, råkostsalat med appelsin og sprøstekt pepperoni

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, salt, olje

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Råkostsalat
gulrøtter
gulrøtter
400 g
appelsin
appelsin
1 stk
sitron
sitron
½ stk
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Fiskeboller i hvit saus
fiskeboller i hvit saus
fiskeboller i hvit saus (fisk, melk, laktose)
1400 g
Sprøstekt pepperoni
pepperoni
pepperoni
100 g
Tilbehør
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
735 kCal
Fett 
35 g
Karbohydrater 
69 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Smak til den hvite sausen med litt karri.