15-20
Laktosefri
Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing, toppet med urtekrutonger
Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete, melk, sulfitt, fisk, egg
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, salt, pepper, olje
Pasta og brokkoli | |||
---|---|---|---|
![]() | fullkornspenne (hvete) | 200 g | |
![]() | brokkoli | 1 stk | |
smør (melk) | 1 ss |
Grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | hjertesalat | 1 stk | |
![]() | tomater | 2 stk |
Stekt kylling | |||
---|---|---|---|
![]() | kyllingfilet i strimler | 600 g | |
![]() | potetkrydder (sulfitt) | 1 pakke |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | krutonger med urter (hvete) | 40 g | |
![]() | cæsardressing (fisk, sulfitt, egg, sennep, melk) | 2 pakker |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 609 kCal
- Fett
- 26 g
- Karbohydrater
- 45 g
- Protein
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette 1 ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.