15-20
Mørkokt svinebog i brun saus med stekt brokkoli og rødkål, servert med ovnsbakte poteter
Saftig og mørkokt svinekjøtt sammen med en god saus er en favoritt.
Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g |
Mørkokt svinebog i brun saus | |||
---|---|---|---|
![]() | mørkokt svinebog med hvitløk og pepper | 600 g | |
![]() | brun saus (hvete, melk, laktose) | 200 g |
Rødkål og brokkoli | |||
---|---|---|---|
![]() | brokkoli | 1 stk | |
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | finsnittet rødkål | 100 g | |
smør (melk) | 1 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 436 kCal
- Fett
- 20 g
- Karbohydrater
- 32 g
- Protein
- 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Hvis du har tid, kan du lage en grov potetmos. Kok potetene med skallet på, og mos dem grovt sammen med ½–1 dl melk, 1 ss smør og litt salt.