Mørkokt svinebog i brun saus med stekt brokkoli og rødkål, servert med ovnsbakte poteter
15-20

Mørkokt svinebog i brun saus med stekt brokkoli og rødkål, servert med ovnsbakte poteter

Saftig og mørkokt svinekjøtt sammen med en god saus er en favoritt.
Ingredienser

Allergener

hvete, melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Mørkokt svinebog i brun saus
mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
600 g
brun saus
brun saus (hvete, melk, laktose)
200 g
Rødkål og brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
finsnittet rødkål
finsnittet rødkål
100 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
436 kCal
Fett 
20 g
Karbohydrater 
32 g
Protein 
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du har tid, kan du lage en grov potetmos. Kok potetene med skallet på, og mos dem grovt sammen med ½–1 dl melk, 1 ss smør og litt salt.