15-20
Laktosefri
Ponzubakt laks med kinakål og edamamebønner, servert med jasminris og chilimajones
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, melk, soya, hvete, sesamfrø, sulfitt, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, sukker, salt
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Ponzubakt laks | |||
---|---|---|---|
![]() | ponzusaus (soya, hvete) | 1 pakke | |
![]() | teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete) | 1 pakke | |
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g | |
smør (melk) | 1 ss |
Kinakål og edamamebønner | |||
---|---|---|---|
![]() | ingefær | 1 bit | |
![]() | gulrøtter | 1 stk | |
![]() | delt kinakål | 400 g | |
![]() | lime | 1 stk | |
![]() | edamamebønner (soya) | 1 pakke | |
sukker | 1 ts |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | chilimajones (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 799 kCal
- Fett
- 42 g
- Karbohydrater
- 66 g
- Protein
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Bland gjerne litt finrevet limeskall (kun det grønne) sammen med kålen for en ekstra frisk smak. Du kan også wokke grønnsakene hvis du heller vil det.