Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Kokte poteter
Småpoteter
300 g
Tempurapanert sei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Kokte grønnsaker
Blomkål
½–1 stk
Grønne erter
125 g
Karriremulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
Karri
1 pakke
Til servering
Sitron
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 653 kcal
- Fett 29 g
- Karbohydrater 66 g
- Protein 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til karriremuladen med litt sitronsaft.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, og kok opp to kjeler med lettsaltet vann til potetene og grønnsakene.
- Kokte poteter: Kok potetene i 18–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
- Tempurapanert sei: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
- Kokte grønnsaker: Del blomkålen i buketter, og kok dem i 4–5 minutter. Tilsett de grønne ertene når det gjenstår 2 minutter av koketiden.
- Karriremulade: Bland sammen remuladen og ønsket mengde av karrien i en serveringsskål (se tips).
- Til servering: Del sitronen i båter og server til retten. God middag!