Tempurapanert sei med kokte grønnsaker, poteter og karriremulade
15-20

Tempurapanert sei med kokte grønnsaker, poteter og karriremulade

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt

Kokte poteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Tempurapanert sei

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Kokte grønnsaker

blomkål
Blomkål
½–1 stk
grønne erter
Grønne erter
125 g

Karriremulade

remulade
Remulade (Sulfitt, Egg, Sennep)
1 pakke
karri
Karri
1 pakke

Til servering

sitron
Sitron
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 653 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 66 g
  • Protein 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til karriremuladen med litt sitronsaft.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft, og kok opp to kjeler med lettsaltet vann til potetene og grønnsakene.
  2. Kokte poteter: Kok potetene i 18–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
  3. Tempurapanert sei: Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken midt i ovnen i 10–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
  4. Kokte grønnsaker: Del blomkålen i buketter, og kok dem i 4–5 minutter. Tilsett de grønne ertene når det gjenstår 2 minutter av koketiden.
  5. Karriremulade: Bland sammen remuladen og ønsket mengde av karrien i en serveringsskål (se tips).
  6. Til servering: Del sitronen i båter og server til retten. God middag!