Fiskekaker med bulgur og ingefærstekte grønnsaker
servert med curry- og mangodressingNy oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Egg·
 - Sennep·
 - Fisk·
 - Hvete·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
 - olje
 - pepper
 - salt
 - smør
 
Bulgur
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hverdagsmiks
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Smør
½ ss
Fiskekaker
360 g
Lime
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 779 kcal
 - Fett:
 - 45 g
 - Karbohydrater:
 - 61 g
 - Protein:
 - 32 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke fiskekakene i ovnen på 200 grader i 8–10 minutter.
 Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Varm opp en steke- eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hverdagsmiksen i 3–4 minutter, til grønnsakene såvidt er møre. Tilsett ½ ss smør og ingefærblandingen mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en ny stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, til de er gjennomvarme (se tips).
 Kutt limen i båter, og server båtene og curry- og mangodressingen til retten.
Vel bekomme!
