Svinekebab med ratatouille og bulgur, servert med urtedressing

Svinekebab

med ratatouille og bulgur, servert med urtedressing
Ny oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Bulgur
125 g
(Hvete)
Kjøttdeig av svin
300 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Grillspyd
1 pakke
Rødløk
1–½ stk
Gul paprika
1–½ stk
Squash
1–½ stk
Hakkede tomater
1 boks
Kryddermiks med fennikel og pepper
½–1 pakke
(Sennep)
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
557 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
53 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grill svinekebaben på grillen i 4–6 minutter, avhengig av tykkelsen. Snu på spydene underveis i steketiden, slik at kebaben blir jevnt grillet.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
 Bland kjøttdeigen, persilladen og litt salt sammen i en skål. Fukt hendene i kaldt vann, og form deigen til pølser rundt ønsket mengde av grillspydene. Ha litt olje i bunnen av en en ildfast form, og fordel grillspydene i formen. Stek dem i ovnen i 12–15 minutter.
Skrell løken, skyll paprikaen og squashen, og kutt dem i terninger på omtrent 1 cm.
 Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, paprikaen og squashen i 2–3 minutter, til grønnsakene er gylne. Tilsett de hakkede tomatene og kryddermiksen, og la det hele småkoke under lokk frem til servering. Smak til med salt, pepper og sukker. Tilsett eventuell stekesjy fra kebabspydene i gryten for ekstra god smak.
Server urtedressingen til retten.
Vel bekomme!