15-20
Laktosefri
Pasta i grønn pesto med bønner, ruccola og ovnsgrillet pepperoni og paprika
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Ovnsgrillet pepperoni og paprika
Gul løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pepperoni
100 g
Pasta og grønne bønner i basilikumolje
Pasta (Hvete)
200 g
Grønne bønner
150 g
Basilikumolje
2 pakke
Topping
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 824 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 85 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker kan du steke paprikaen, løken og pepperonien i en stekepanne.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Ovnsgrillet pepperoni og paprika: Skrell løken. Skyll og rens paprikaen. Kutt løken og paprikaen i store terninger, og del pepperoniskivene i to.
- Ovnsgrillet pepperoni og paprika, fortsettelse: Fordel løken, paprikaen og pepperonien utover et stekebrett som er dekket med bakepapir. Stek brettet i oven i omtrent 15 minutter. Vend på grønnsakene og pepperonien et par ganger under steketiden.
- Pasta og grønne bønner i basilikumolje: Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Rens og del de grønne bønnene i to. La bønnene koke med pastaen de siste 2 minuttene av pastaens koketid.
- Topping: Skyll og tørk ruccolaen.
- Pasta og grønne bønner i basilikumolje, fortsettelse: Sil vannet av pastaen og bønnene, og vend inn basilikumoljen. Krydre med salt og pepper.
- Server pastaen med de ovnsbakte grønnsakene og pepperonien, og topp med ruccolaen.