Pannestekt laksefilet og couscous med paprika og løk, servert med krydret yoghurtdressing og ruccola
20-30

Pannestekt laksefilet og couscous med paprika og løk, servert med krydret yoghurtdressing og ruccola

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper

Couscous med paprika og løk

couscous
Couscous (Hvete)
125 g
rødløk
Rødløk
½–1 stk
gul paprika
Gul paprika
1 stk
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss

Krydret yoghurtdressing

yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
tyrkisk krydder
Tyrkisk krydder
1 pakke

Pannestekt laksefilet

laksefilet
Laksefilet (Fisk)
270 g
Smør (Melk)
½ ss

Til servering

ruccola
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 682 kcal
  • Fett 33 g
  • Karbohydrater 57 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Couscous med paprika og løk: Tilbered couscousen som anvist på pakken.
  2. Couscous med paprika og løk, fortsettelse: Skrell rødløken, og skyll og rens paprikaen. Kutt rødløken og paprikaen i omtrent 1 cm store terninger. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 2 minutter, til løken er blank. Ha i den ferdigkokte couscousen, grønnsaksbuljongen og litt pepper, og vend inn ½ ss smør. Ha couscousen over i en serveringsskål, eller fordel den på tallerkener.      
  3. Krydret yoghurtdressing: Ha yoghurten i en serveringsskål, og smak til med det tyrkiske krydderet og litt salt. 
  4. Pannestekt laksefilet: Tørk stekepannen fra punkt 2 med kjøkkenpapir. Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden.
  5. Til servering: Skyll og tørk ruccolaen. Topp retten med ruccolaen, og server yoghurtdressingen til.