Lime- og soyabakt torskefilet med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønner
Glutenfri
Laktosefri

Lime- og soyabakt torskefilet

med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønner
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • soyasaus
Jasminris
135 g
Nektarin
1 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Lime
½ stk
Soyasaus
2 ss
(Soya)
Grønne bønner
150 g
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
525 kcal
Fett:
1 g
Karbohydrater:
84 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server nektarinsalsaen varm! Stek nektarinterningene i litt smør og tilsett sweet chili-sausen.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. 
 Tilbered risen etter anvisningen på pakken. 
 Skyll og tørk nektarinen, og kutt den i små terninger. Bland nektarinterningene sammen med sweet chili-sausen i en liten skål. 
 Skyll limen og riv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Tørk fisken med litt tørkepapir, og fordel den i en smurt ildfast form. Topp fiskestykkene med limeskallet, saften fra halve limen og 2 ss soyasaus. Stek fisken i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.   
 Skyll bønnene, fjern stilkfestet, og kutt hver bønne i to. Varm opp en wok eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok rødkålen og bønnene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt, og skvis over saften fra den halve limen.
Vel bekomme!