Glutenfri
Laktosefri
Lime- og soyabakt torskefilet
med nektarinsalsa, jasminris og wokket rødkål og grønne bønnerNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- soyasaus
Jasminris
135 g
Nektarin
1 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Torskefilet
375 g
Lime
½ stk
Soyasaus
2 ss
Grønne bønner
150 g
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 525 kcal
- Fett:
- 1 g
- Karbohydrater:
- 84 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server nektarinsalsaen varm! Stek nektarinterningene i litt smør og tilsett sweet chili-sausen.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered risen etter anvisningen på pakken.
Skyll og tørk nektarinen, og kutt den i små terninger. Bland nektarinterningene sammen med sweet chili-sausen i en liten skål.
Skyll limen og riv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Tørk fisken med litt tørkepapir, og fordel den i en smurt ildfast form. Topp fiskestykkene med limeskallet, saften fra halve limen og 2 ss soyasaus. Stek fisken i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Skyll bønnene, fjern stilkfestet, og kutt hver bønne i to. Varm opp en wok eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok rødkålen og bønnene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt, og skvis over saften fra den halve limen.
Vel bekomme!