Laktosefri
Crispy kyllingsalat
med fusilli og cæsardressingNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- smør
Pasta
½–1 pakke
Crispy kylling
300 g
Hjertesalat
1 stk
Gul paprika
½–1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 719 kcal
- Fett:
- 33 g
- Karbohydrater:
- 69 g
- Protein:
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp salaten med litt revet parmesan hvis du har det liggende.
Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken. Skyll pastaen i kaldt vann når den er ferdigkokt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Skyll hjertesalaten, paprikaen og tomaten. Del hjertesalaten i grove biter. Kutt paprikaen og tomaten i terninger. Bland alt sammen i en stor serveringsskål, sammen med den ferdigkokte pastaen.
Vend cæsardressingen inn i salaten, eller server den ved siden av.
Vel bekomme!