Crispy kyllingsalat med fusilli og cæsardressing
Laktosefri

Crispy kyllingsalat

med fusilli og cæsardressing
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • smør
Pasta
½–1 pakke
(Hvete)
Crispy kylling
300 g
Hjertesalat
1 stk
Gul paprika
½–1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
719 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
69 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp salaten med litt revet parmesan hvis du har det liggende.

 Tilbered ønsket mengde av pastaen som anvist på pakken. Skyll pastaen i kaldt vann når den er ferdigkokt. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
 Skyll hjertesalaten, paprikaen og tomaten. Del hjertesalaten i grove biter. Kutt paprikaen og tomaten i terninger. Bland alt sammen i en stor serveringsskål, sammen med den ferdigkokte pastaen.
Vend cæsardressingen inn i salaten, eller server den ved siden av.
Vel bekomme!