Biffstrimler og sopp med pasta i kremet peppersaus
ovnsbakt gresskar og spinat3.77 (100)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Flaskegresskar
½ stk
Sitron
1 stk
Pasta
150–200 g
Spinat
50 g
Peppersaus
½–1 pakke
Gul løk
½–1 stk
Sjampinjong
100 g
Storfestrimler
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 677 kcal
- Fett:
- 11 g
- Karbohydrater:
- 85 g
- Protein:
- 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Høvle gjerne over parmesan, og dryss over persille ved servering.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Del gresskaret, og fjern innmaten med en skje. Skjær av skallet med en skarp kniv, og kutt gresskarkjøttet i omtrent 1 cm store terninger. Ha gresskarterningene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og sukker. Del sitronen, og klem saften over gresskarterningene. Stek gresskarterningene i ovnen i omtrent 20 minutter eller til de er møre. Snu på terningene en til to ganger under stekingen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Skyll og tørk spinaten.
Skrell løken, og børst soppen fri for jord. Kutt løken i strimler, og del soppen i to. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene i 2–3 minutter. Ha i løken og soppen, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen. Ha sausen i pastakjelen, og kok opp. Ha spinaten og pastaen i sausen, og varm opp i 2 minutter.
Vel bekomme!