Glutenfri
Gratinerte fiskekaker
med brokkoli og pestopoteter, aioli og spinatsalatNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Sulfitt·
 - Egg·
 - Sennep·
 - Fisk·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
 - olje
 - salt
 
Poteter
350 g
Basilikumolje
1 pakke
Brokkoli
½ stk
Fiskekaker
360 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Sitron
½ stk
Aioli
½ pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 774 kcal
 - Fett:
 - 48 g
 - Karbohydrater:
 - 52 g
 - Protein:
 - 34 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Skyll potetene og del dem i to. Kok potetene i omtrent 20 minutter, eller til de er møre.   
 Del brokkolien i mindre buketter. Skrell stilken, og del den i staver. Fordel brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Fordel fiskekakene innimellom brokkolien, og dryss over den revne osten. Gratiner fiskekakene og brokkolien i ovnen i omtrent 10 minutter.   
 Skyll spinaten og tomaten. Kutt tomaten i mindre biter. Ha tomatbitene og spinaten i en bolle, og skvis over saften fra halve sitronen.  
 Sil vannet fra potetene, og la dem dampe seg tørre i 1 minutt. Vend inn pestoen. 
 Server aiolien til retten. 
Vel bekomme!
