Kylling korma med blomkål, spinat og crème fraîche, servert med basmatiris
15-20
Glutenfri

Kylling korma med blomkål, spinat og crème fraîche, servert med basmatiris

Kylling korma er en tradisjonell indisk rett med grønnsaker og kjøtt i en krydret og kremet saus. Denne retten er utrolig god og rask å lage.
Ingredienser

Allergener

sennep, mandler, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, smør, olje, salt, pepper

Basmatiris
basmatiris
basmatiris
250 g
Kylling korma
skivet kyllingfilet
skivet kyllingfilet
600 g
blomkål
blomkål
1 stk
spinat
spinat
100 g
kormapaste
kormapaste (sennep, mandler)
1–2 glass
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk)
150 g
vann
vann
2 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
598 kCal
Fett 
18 g
Karbohydrater 
59 g
Protein 
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Hvis du ikke vil blande grønnsakene inn i kylling kormaen, kan du enten steke og blande dem med risen, eller servere dem ved siden av.