15-20
Glutenfri
Kylling korma med blomkål, spinat og crème fraîche, servert med basmatiris
Kylling korma er en tradisjonell indisk rett med grønnsaker og kjøtt i en krydret og kremet saus. Denne retten er utrolig god og rask å lage.
Ingredienser
4 personer
Allergener
sennep, mandler, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
vann, smør, olje, salt, pepper
Basmatiris | |||
---|---|---|---|
![]() | basmatiris | 250 g |
Kylling korma | |||
---|---|---|---|
![]() | skivet kyllingfilet | 600 g | |
![]() | blomkål | 1 stk | |
![]() | spinat | 100 g | |
![]() | kormapaste (sennep, mandler) | 1–2 glass | |
![]() | lett crème fraîche (melk) | 150 g | |
vann | 2 dl | ||
smør (melk) | 1 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 598 kCal
- Fett
- 18 g
- Karbohydrater
- 59 g
- Protein
- 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Hvis du ikke vil blande grønnsakene inn i kylling kormaen, kan du enten steke og blande dem med risen, eller servere dem ved siden av.