25-35
Laktosefri
Glutenfri
Pannestekt seifilet med grønnkålspoteter, dillstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, fisk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Grønnkålspoteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | strimlet grønnkål | 100 g |
Dillstekte rotgrønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | kålrot | 300 g | |
![]() | dill | ½ bunter | |
smør (melk) | 1 ss |
Rødvinssaus | |||
---|---|---|---|
![]() | rødvinssaus (melk) | 1 pakke |
Pannestekt seifilet | |||
---|---|---|---|
![]() | seifilet (fisk) | 650 g |
Servering | |||
---|---|---|---|
![]() | dill | ½ bunter |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 405 kCal
- Fett
- 12 g
- Karbohydrater
- 42 g
- Protein
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Rotgrønnsakene kan stekes i ovnen sammen med potetene hvis du ønsker en enklere tilberedning.