Pannestekt seifilet med grønnkålspoteter, dillstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus
25-35
Laktosefri
Glutenfri

Pannestekt seifilet med grønnkålspoteter, dillstekte rotgrønnsaker og rødvinssaus

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Grønnkålspoteter
poteter
poteter
700 g
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
Dillstekte rotgrønnsaker
gulrøtter
gulrøtter
400 g
kålrot
kålrot
300 g
dill
dill
½ bunter
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Rødvinssaus
rødvinssaus
rødvinssaus (melk)
1 pakke
Pannestekt seifilet
seifilet
seifilet (fisk)
650 g
Servering
dill
dill
½ bunter
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
405 kCal
Fett 
12 g
Karbohydrater 
42 g
Protein 
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Rotgrønnsakene kan stekes i ovnen sammen med potetene hvis du ønsker en enklere tilberedning.