Thaisalat med storfestrimler, eggenudler, ristede peanøtter og koriander
15-20
Laktosefri

Thaisalat med storfestrimler, eggenudler, ristede peanøtter og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • sukker
  • salt
  • pepper

Thaisalat med nudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
agurk
Agurk
½ stk
koriander
Koriander
½ bunt
marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
250 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter)
1 pakke

Dressing

koriander
Koriander
½ bunt
lime
Lime
1 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Soyasaus (Soya)
3 ss
Sukker
1 ts
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 760 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 63 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt srirachasaus i dressingen for mer hete. Stek gjerne kjøttet i flere omganger for et bedre resultat.

  1. Thaisalat med nudler, forberedelse: Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
  2. Thaisalat med nudler: Skyll og rist salaten, og riv eller kutt den i mindre biter. Skrell og kutt sjalottløken og gulroten i tynne strimler. Skyll og kutt agurken i tynne strimler. Skyll og rist korianderen. Ha salaten, grønnsakene, nudlene og halvparten av korianderen over i en stor salatbolle. 
  3. Dressing: Finhakk resten av korianderen. Del limen i to. Bland ingefærblandingen, korianderen, saften fra limen, 3 ss soyasaus og 1 ts sukker i en serveringsskål. Vend halvparten av dressingen inn i salaten. 
  4. Thaisalat med nudler, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i kjøttet og ingefærblandingen. Stek kjøttet raskt i 1–2 minutter.
  5. Servering: Topp salaten med kjøttet og peanøttene, og server resten av dressingen til salaten.