Cæsarsalat med sitron- og pepperkylling, ovnsbakte krydderpoteter og varme tomater
20-30
Laktosefri

Cæsarsalat med sitron- og pepperkylling, ovnsbakte krydderpoteter og varme tomater

Ingredienser

Allergener

sulfitt, fisk, egg, sennep, melk, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte krydderpoteter
poteter
poteter
700 g
potetkrydder
potetkrydder (sulfitt)
1 pakke
Sitron- og pepperkylling og varme tomater
sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
600 g
tomater
tomater
2 stk
Cæsarsalat
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
oliven
oliven
1 pakke
hjertesalat
hjertesalat
2 stk
cæsardressing
cæsardressing (fisk, sulfitt, egg, sennep, melk)
1 pakke
Grana Padano
Grana Padano (egg, melk)
1 stk
krutonger med urter
krutonger med urter (hvete)
40 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
505 kCal
Fett 
22 g
Karbohydrater 
40 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Kyllingen og tomaten kan serveres kald hvis du heller ønsker det. Skjær det i skiver, og fordel over salaten før servering.