20-30
Laktosefri
Cæsarsalat med sitron- og pepperkylling, ovnsbakte krydderpoteter og varme tomater
Ingredienser
4 personer
Allergener
sulfitt, fisk, egg, sennep, melk, hvete
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Ovnsbakte krydderpoteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | potetkrydder (sulfitt) | 1 pakke |
Sitron- og pepperkylling og varme tomater | |||
---|---|---|---|
![]() | sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper | 600 g | |
![]() | tomater | 2 stk |
Cæsarsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | oliven | 1 pakke | |
![]() | hjertesalat | 2 stk | |
![]() | cæsardressing (fisk, sulfitt, egg, sennep, melk) | 1 pakke | |
![]() | Grana Padano (egg, melk) | 1 stk | |
![]() | krutonger med urter (hvete) | 40 g |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 505 kCal
- Fett
- 22 g
- Karbohydrater
- 40 g
- Protein
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Kyllingen og tomaten kan serveres kald hvis du heller ønsker det. Skjær det i skiver, og fordel over salaten før servering.