Spicy søtpotet- og gulrotsuppe med pepperoni og svarte bønner, servert med grove baguetter og yoghurt
4.28 (138)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- soyasaus
Søtpotet- og gulrotsuppe
700 g
Chiliflak
½–1 pakke
Vårløk
½–1 pakke
Svarte bønner
½–1 pakke
Pepperoni
100 g
Grove bagetter
1 pakke
Yoghurt naturell
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 953 kcal
- Fett: 42 g
- Karbohydrater: 103 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Del gjerne pepperonien i mindre biter, om du har tid. Ved å ha pepperonien i en kald stekepanne, for så å sette opp temperaturen, vil den slippe mer fett og blir enklere å få sprø.
Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La suppen koke i minst 5 minutter, til den er ordentlig varm. Smak til med ønsket mengde av chiliflakene og litt soyasaus.
Skyll og kutt vårløken i tynne ringer. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje (se tips). Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha i bønnene, og stek videre i et par minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper, og vend inn vårløken rett før servering.
Varm baguettene i ovnen i 2–4 minutter før servering.
Topp suppen med pepperoniblandingen, og server yoghurten og de nystekte baguettene til.
God middag!