15-20
Glutenfri
Vegetar
Indisk kikertgryte servert med basmatiris, krydderbakt blomkål og ristede cashewnøtter
Ingredienser
4 personer
Allergener
cashewnøtter, selleri, sennep, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olivenolje, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Marinert blomkål | |||
---|---|---|---|
![]() | blomkål | 1 stk | |
![]() | tikka masala-paste (cashewnøtter) | 1 glass | |
olivenolje | 1 ss |
Basmatiris med karri | |||
---|---|---|---|
![]() | basmatiris | 250 g | |
![]() | karri | 1 pakke |
Indisk kikertgryte | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | tomater | 2 stk | |
![]() | kikerter | 2 pakker | |
![]() | spinat | 100 g | |
![]() | indisk saus (selleri, sennep, melk) | 2 pakker |
Ristede cashewnøtter | |||
---|---|---|---|
cashewnøtter (cashewnøtter) | 1 pakke |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | koriander | 1 bunt | |
![]() | mangochutney | 2 glass |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 850 kCal
- Fett
- 35 g
- Karbohydrater
- 110 g
- Protein
- 22 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Hvis du ønsker å spare oppvask, kan du også riste cashewnøttene i ovnen når det gjenstår omtrent 5 minutter av steketiden til blomkålen.