Grønnsakskjøttboller med paprika og hvitløk, tyrkisk krydderyoghurt og tomatbulgur
25-35

Grønnsakskjøttboller med paprika og hvitløk, tyrkisk krydderyoghurt og tomatbulgur

Ingredienser

Allergener

hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, smør, olje, salt, pepper

Tomatbulgur
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
tomatpuré
tomatpuré
2 ss
bulgur
bulgur (hvete)
250 g
vann
vann
5 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tyrkisk krydderyoghurt
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk)
150 g
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
1 pakke
Grønnsakskjøttboller med paprika og hvitløk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
gul paprika
gul paprika
1 stk
sukkererter
sukkererter
150 g
kjøttboller med grønnsaker
kjøttboller med grønnsaker
660 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
719 kCal
Fett 
33 g
Karbohydrater 
70 g
Protein 
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Grønnsakskjøttbollene kan også varmes midt i ovnen ved 220 grader i omtrent 15 minutter.