25-35
Grønnsakskjøttboller med paprika og hvitløk, tyrkisk krydderyoghurt og tomatbulgur
Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
vann, smør, olje, salt, pepper
Tomatbulgur | |||
---|---|---|---|
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | tomatpuré | 2 ss | |
![]() | bulgur (hvete) | 250 g | |
vann | 5 dl | ||
smør (melk) | 1 ss |
Tyrkisk krydderyoghurt | |||
---|---|---|---|
![]() | yoghurt naturell (melk) | 150 g | |
![]() | tyrkisk krydder | 1 pakke |
Grønnsakskjøttboller med paprika og hvitløk | |||
---|---|---|---|
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | rød paprika | 1 stk | |
![]() | gul paprika | 1 stk | |
![]() | sukkererter | 150 g | |
![]() | kjøttboller med grønnsaker | 660 g |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 719 kCal
- Fett
- 33 g
- Karbohydrater
- 70 g
- Protein
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Grønnsakskjøttbollene kan også varmes midt i ovnen ved 220 grader i omtrent 15 minutter.