35-45
Glutenfri
Svineschnitzel med syrlig rødkål, kokte poteter og sennepsdressing
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, sennep, egg
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
hvetemel, eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik , sukker, vann, salt, pepper, olje, plastfolie (kan sløyfes), smør
Kokte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g |
Sennepsdressing | |||
---|---|---|---|
![]() | lettrømme (melk) | 150 g | |
![]() | kryddermiks med sennep og dill (sennep) | 1 pakke |
Svineschnitzler | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 2 stk | |
![]() | panering | 150 g | |
![]() | mager svinekam i skiver | 600 g | |
hvetemel (egg) | 1 dl |
Syrlig rødkål | |||
---|---|---|---|
![]() | rødkål | 500 g | |
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik | 3 ss | ||
sukker | 2 ss | ||
vann | 4 ss |
Til servering | |||
---|---|---|---|
![]() | sitron | 1 stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 717 kCal
- Fett
- 35 g
- Karbohydrater
- 55 g
- Protein
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: La være å skrelle potetene. Det er nemlig i skallet det meste av næringen sitter. Du kan også dele potetene i to for å korte ned på koketiden.