Svineschnitzel med syrlig rødkål, kokte poteter og sennepsdressing
35-45
Glutenfri

Svineschnitzel med syrlig rødkål, kokte poteter og sennepsdressing

Ingredienser

Allergener

melk, sennep, egg

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

hvetemel, eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik , sukker, vann, salt, pepper, olje, plastfolie (kan sløyfes), smør

Kokte poteter
poteter
poteter
700 g
Sennepsdressing
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
Svineschnitzler
egg
egg (egg)
2 stk
panering
panering
150 g
mager svinekam i skiver
mager svinekam i skiver
600 g
hvetemel
hvetemel (egg)
1 dl
Basisvare
Syrlig rødkål
rødkål
rødkål
500 g
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
3 ss
Basisvare
sukker
sukker
2 ss
Basisvare
vann
vann
4 ss
Basisvare
Til servering
sitron
sitron
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
717 kCal
Fett 
35 g
Karbohydrater 
55 g
Protein 
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: La være å skrelle potetene. Det er nemlig i skallet det meste av næringen sitter. Du kan også dele potetene i to for å korte ned på koketiden.