
Maiswraps med kylling og mangodressing
Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Maistortillaer
1 pakke
Rød paprika
1/2 stk
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Mangochutney
1 glass
Laktosefri lettrømme
1/2 pakke
Lime
1 stk
Aluminiumsfolie
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre kyllingen med litt karripulver eller ditt favorittkrydder for ekstra smak!
Sett stekeovnen på 150 grader.
Pakk maistortillaene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Kutt paprikaen og agurken i terninger. Skyll hjertesalaten og del den i grove biter. Ha grønnsakene i separate skåler for servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Bland sammen mangochutneyen og lettrømmen i en skål. Smak til med saft fra limen og litt salt og pepper.
Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!