Mørkokte svinekjaker i brun saus med potetmos, smørstekt brokkoli og rødkål

Mørkokte svinekjaker i brun saus

med potetmos, smørstekt brokkoli og rødkål
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Potetmos
500 g
(Melk, Laktose)
Mørkokte svinekjaker
00 g
Brun saus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Finsnittet rødkål
100 g
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
618 kcal
Fett:
29 g
Karbohydrater:
45 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til potetmosen med litt grov sennep, for ekstra fyldig smak.

Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter.
 Ha kjøttet og kraften fra pakken i en kjele. Tilsett sausen, og la det hele småkoke under lokk i 10–12 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek brokkolibukettene i 2–3 minutter. Tilsett rødkålen og 1 ss smør. Stek det hele på lav varme i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
 Ha potetmosen over i en serveringsskål, og smak til med salt og smør.
Vel bekomme!