Sprø vårruller med kålsalat, jasminris og peanøtter, servert med søt chilisaus

Miss Gin

Sprø vårruller

med kålsalat, jasminris og peanøtter, servert med søt chilisaus
3.73 (106)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Vårruller med kylling
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Lime
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus
½–1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Delt kinakål
100–200 g
Reddiker
½–1 pakke
Gulrot
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
832 kcal
Fett:
24 g
Karbohydrater:
127 g
Protein:
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Fordel vårrullene utover et stekebrett med bakepapir. Stek vårrullene i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til de er sprø og gjennomvarme. Skjær vårrullene i to på skrå før servering. 
 Skyll og finriv skallet på limen (kun det grønne) på et rivjern. Del limen i to. Bland wok- og dipsausen og saften og skallet fra limen i en skål.
 Skyll og kutt kinakålen i tynne strimler. Skyll og kutt reddikene i tynne skiver. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en salatbolle, og vend inn dressingen.
 Server den søte chilisausen til retten, og topp med peanøttene.
Vel bekomme!