Miss Gin
Sprø vårruller
med kålsalat, jasminris og peanøtter, servert med søt chilisaus3.73 (106)
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Vårruller med kylling
1 pakke
Lime
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus
½–1 pakke
Delt kinakål
100–200 g
Reddiker
½–1 pakke
Gulrot
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 832 kcal
- Fett:
- 24 g
- Karbohydrater:
- 127 g
- Protein:
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel vårrullene utover et stekebrett med bakepapir. Stek vårrullene i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til de er sprø og gjennomvarme. Skjær vårrullene i to på skrå før servering.
Skyll og finriv skallet på limen (kun det grønne) på et rivjern. Del limen i to. Bland wok- og dipsausen og saften og skallet fra limen i en skål.
Skyll og kutt kinakålen i tynne strimler. Skyll og kutt reddikene i tynne skiver. Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en salatbolle, og vend inn dressingen.
Server den søte chilisausen til retten, og topp med peanøttene.
Vel bekomme!