Fiskesuppe med lyr, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød
15-20

Fiskesuppe med lyr, fennikel og gulrot, servert med nystekt brød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • bygg,
  • havre,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

    Fiskesuppe

    fennikel
    Fennikel
    1 stk
    gulrøtter
    Gulrøtter
    2 stk
    lyrfilet
    Lyrfilet (Fisk)
    325 g
    fiskesuppebase
    Fiskesuppebase (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
    700 g

    Grove bagetter

    grove bagetter
    Grove bagetter (Bygg, Havre, Hvete, Rug)
    ½–1 pakke
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 839 kcal
    • Fett 43 g
    • Karbohydrater 71 g
    • Protein 42 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server gjerne litt godt smør til brødet.

    1. Sett stekeovnen på 220 grader varmluft. 
    2. Fiskesuppe: Skyll og kutt ønsket mengde av fennikelen i skiver. Finhakk eventuell fennikelgress på fennikelen, og topp suppen med det ved servering. Skrell og kutt gulrøttene i skiver, og skjær fisken i terninger.
    3. Fiskesuppe, fortsettelse: Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett gulrøttene og fennikelen, og la suppen småkoke i omtrent 5 minutter. Ha i fisketerningene, og la dem trekke i suppen i 2–4 minutter før servering. 
    4. Grove bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
    5. God middag!