20-30
Stekt laksefilet med kremet sitronlinguine og lun rosenkålsalat med tranebær og sprø kjerner
Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete, melk, fisk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
pastavann, olje, salt, pepper
Lun rosenkålsalat med tranebær | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | rosenkål | 400 g | |
![]() | kjerneblanding | 1 pakke | |
![]() | tranebær | 1 pakke |
Kremet sitronlinguine | |||
---|---|---|---|
![]() | pasta (hvete) | 380 g | |
![]() | sitron | 1 stk | |
![]() | grønnsaksbuljong | 2 pakker | |
![]() | lett crème fraîche (melk) | 150 g | |
pastavann | 1 dl |
Stekt laksefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 883 kCal
- Fett
- 39 g
- Karbohydrater
- 84 g
- Protein
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Press litt sitronsaft over de ferdigstekte grønnsakene.