20-30
Laktosefri
Glutenfri
Pannestekt kyllingbryst med persillebakte grønnsaker, servert med rødvinssaus
Ingredienser
4 personer
Allergener
selleri, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Persillebakte grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | sellerirot (selleri) | 300 g | |
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | bladpersille | 1 bunt |
Pannestekt kyllingbryst | |||
---|---|---|---|
![]() | hvitløksfedd | 2 stk | |
![]() | kyllingbryst med skinn | 600 g |
Rødvinssaus | |||
---|---|---|---|
![]() | rødvinssaus (melk) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 440 kCal
- Fett
- 15 g
- Karbohydrater
- 40 g
- Protein
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Bruk et steketermometer og ta kyllingen ut av ovnen litt før temperaturen viser 68 grader. La den hvile på benken i omtrent 5 minutter til termometeret viser 68 grader, da er den gjennomstekt.