Briochesandwich med svinefilet, rødkålsalat og ovnsbakte timian- og hvitløkspoteter, servert med aioliSmak av jul
15-20

Briochesandwich med svinefilet, rødkålsalat og ovnsbakte timian- og hvitløkspoteter, servert med aioli

Ingredienser

Allergener

sulfitt, egg, hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte timian- og hvitløkspoteter
kokte timian- og hvitløkspoteter
kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt)
700 g
Rødkålsalat med balsamicovinaigrette
spinat
spinat
50 g
grønt eple
grønt eple
1 stk
finsnittet rødkål
finsnittet rødkål
200 g
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
Svinefilet
filetstykke av svin
filetstykke av svin
600 g
Briochebrød
brioche-hamburgerbrød
brioche-hamburgerbrød (egg, hvete, melk)
2 pakker
Til servering
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
1–2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
906 kCal
Fett 
49 g
Karbohydrater 
70 g
Protein 
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Lag julekrydret rødkål. Ha rødkålen, eplet i terninger, 1 ss sukker, 2 ss valgfri eddik, litt kanel og stjerneanis i en kjele. Kok opp, og la det hele småkoke på lav varme i omtrent 10 minutter. Smak til med sukker, salt, pepper og eddik.