15-20
Briochesandwich med svinefilet, rødkålsalat og ovnsbakte timian- og hvitløkspoteter, servert med aioli
Ingredienser
4 personer
Allergener
sulfitt, egg, hvete, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
sukker, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Ovnsbakte timian- og hvitløkspoteter | |||
---|---|---|---|
![]() | kokte timian- og hvitløkspoteter (sulfitt) | 700 g |
Rødkålsalat med balsamicovinaigrette | |||
---|---|---|---|
![]() | spinat | 50 g | |
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | finsnittet rødkål | 200 g | |
![]() | balsamicovinaigrette | 1 pakke | |
sukker | 1 ts |
Svinefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | filetstykke av svin | 600 g |
Briochebrød | |||
---|---|---|---|
![]() | brioche-hamburgerbrød (egg, hvete, melk) | 2 pakker |
Til servering | |||
---|---|---|---|
![]() | aioli (sulfitt, egg, sennep) | 1–2 pakker |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 906 kCal
- Fett
- 49 g
- Karbohydrater
- 70 g
- Protein
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Lag julekrydret rødkål. Ha rødkålen, eplet i terninger, 1 ss sukker, 2 ss valgfri eddik, litt kanel og stjerneanis i en kjele. Kok opp, og la det hele småkoke på lav varme i omtrent 10 minutter. Smak til med sukker, salt, pepper og eddik.