15-20
Laktosefri
Thaisalat med kyllingkjøttdeig og friske grønnsaker, risnudler og sesam- og chilisaus
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, soya, sesamfrø, hvete
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
soyasaus, sukker, olje
Stekt kyllingkjøttdeig | |||
---|---|---|---|
![]() | grønne bønner | 150 g | |
![]() | sjalottløk | 1 stk | |
![]() | lime | ½ stk | |
![]() | sesam- og chilisaus (fisk, soya, sesamfrø, hvete) | 1 pakke | |
![]() | kyllingkjøttdeig | 600 g | |
soyasaus (soya) | 4 ss | ||
sukker | 2 ts |
Risnudler | |||
---|---|---|---|
![]() | risnudler | 180 g |
Friske grønnsaker | |||
---|---|---|---|
![]() | hjertesalat | 2 stk | |
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | koriander | 1 bunt |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | lime | ½ stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 510 kCal
- Fett
- 18 g
- Karbohydrater
- 51 g
- Protein
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Smak gjerne til med litt ekstra sukker hvis du synes det er for syrlig, eller litt soyasaus hvis det mangler litt salt.