Barbequeglaserte plantenuggets i briochebrød med syltet agurk, potetstaver og aioli
30-45
Vegetar

Barbequeglaserte plantenuggets i briochebrød med syltet agurk, potetstaver og aioli

Ingredienser

Allergener

sulfitt, egg, sennep, hvete, melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

eplesider-/hvitvinseddik, sukker, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Ovnsbakte poteter
poteter
poteter
700 g
Syltet agurk og rødløk
agurk
agurk
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
eplesider-/hvitvinseddik
eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Basisvare
sukker
sukker
1 dl
Basisvare
vann
vann
1½ dl
Basisvare
Barbequeglaserte plantenuggets
plantebaserte nuggets
plantebaserte nuggets
600 g
barbecuesaus
barbecuesaus
2 pakker
Salat, tomat og aioli
tobladssalat
tobladssalat
100 g
tomat
tomat
1 stk
aioli
aioli (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Briochebrød
brioche-hamburgerbrød
brioche-hamburgerbrød (egg, hvete, melk)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
1020 kCal
Fett 
39 g
Karbohydrater 
143 g
Protein 
24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Om du ikke ønsker å sylte grønnsakene, kan du servere dem rå til burgeren. Du kan også steke rødløken med nuggetsene.