30-45
Vegetar
Barbequeglaserte plantenuggets i briochebrød med syltet agurk, potetstaver og aioli
Ingredienser
4 personer
Allergener
sulfitt, egg, sennep, hvete, melk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
eplesider-/hvitvinseddik, sukker, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Ovnsbakte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g |
Syltet agurk og rødløk | |||
---|---|---|---|
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
eplesider-/hvitvinseddik | ½ dl | ||
sukker | 1 dl | ||
vann | 1½ dl |
Barbequeglaserte plantenuggets | |||
---|---|---|---|
![]() | plantebaserte nuggets | 600 g | |
![]() | barbecuesaus | 2 pakker |
Salat, tomat og aioli | |||
---|---|---|---|
![]() | tobladssalat | 100 g | |
![]() | tomat | 1 stk | |
![]() | aioli (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Briochebrød | |||
---|---|---|---|
![]() | brioche-hamburgerbrød (egg, hvete, melk) | 2 pakker |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 1020 kCal
- Fett
- 39 g
- Karbohydrater
- 143 g
- Protein
- 24 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Om du ikke ønsker å sylte grønnsakene, kan du servere dem rå til burgeren. Du kan også steke rødløken med nuggetsene.