Pizza bianca med salsicciaboller, sjampinjong, rødløk og rosmarin
20-30

Pizza bianca med salsicciaboller, sjampinjong, rødløk og rosmarin

En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, fersk mozzarella, sjampinjong og aromatisk rosmarin.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)

Topping

fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
sjampinjong
Sjampinjong
100 g
rødløk
Rødløk
1 stk
rosmarin
Rosmarin
1 bunt
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g

Hvit pizza

pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Tine revet ost
Tine revet ost (Melk)
200 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1463 kcal
  • Fett 83 g
  • Karbohydrater 93 g
  • Protein 86 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Topping: Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
  3. Hvit pizza: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîchen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske mozzarellaen og den revne osten, og legg på soppen. Fordel salsicciabollene utover pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
  4. Vel bekomme!