Pizza bianca med salsicciaboller, sjampinjong, rødløk og rosmarin

Pizza bianca med salsicciaboller

sjampinjong, rødløk og rosmarin
4.45 (93)
Under 30 min
8 Ingredienser
En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, fersk mozzarella, sjampinjong og aromatisk rosmarin.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sjampinjong
100 g
Rødløk
1 stk
Rosmarin
1 bunt
Salsicciadeig
300 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Tine revet ost
200 g
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1458 kcal
Fett:
83 g
Karbohydrater:
92 g
Protein:
86 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîchen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske mozzarellaen og den revne osten, og legg på soppen. Fordel salsicciabollene utover pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
Vel bekomme!