Laktosefri
Klassisk burger
med karamellisert løk og dijonsennep, tomatsalat i cæsardressing og urtefriesNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Urtemiks
½ pakke
Gul løk
1 stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Cæsardressing
½–1 pakke
Grove hamburgerbrød
2 stk
Klassisk hamburger
280 g
Dijonsennep
½ pose
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 847 kcal
- Fett:
- 48 g
- Karbohydrater:
- 68 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis været er fint, så kan burgerne grilles over direkte varme i noen minutter på hver side. Varm også burgerbrødene på grillen for ekstra god smak.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i staver. Fordel potetstavene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek friesene i ovnen i omtrent 20 minutter. Snu på potetene et par ganger underveis i steketiden for et jevnere resultat. Krydre med urtemiksen som slutten av steketiden.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken under omrøring i omtrent 10 minutter.
Skyll tomaten og hjertesalaten. Del tomaten i tynne skiver, og riv salaten i mindre biter. Ha grønnsakene i en bolle, og vend inn litt av cæsardressingen.
Varm burgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Krydre burgerne med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek burgerne i 3–4 minutter på hver side, og fordel sennepen på toppen av dem mot slutten av steketiden.
Sett sammen hamburgere av hamburgerbrødene, tomatsalaten, hamburgerne og den karamelliserte løken. Server urtefriesene og resten av cæsardressingen til retten.
Vel bekomme!