Meksikanske fiskepinner med ovnsbakte poteter, kremet maissalat og ingefærstekt brokkoli

Meksikanske fiskepinner

med ovnsbakte poteter, kremet maissalat og ingefærstekt brokkoli
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Mais
1 pakke
Lett crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Lime
½ stk
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Smør
1 ts
(Melk)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
782 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
83 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket vårløk eller koriander i mais- og ertesalaten.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i fire. Fordel potetene utover den ene siden av et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 18–20 minutter, til de er gylne og gjennomstekte. Fordel fiskepinnene utover den andre siden av stekebrettet når det gjenstår 12 minutter av potetenes steketid, og stek dem ferdig med potetene.
 Sil laken av maisen. Ha maisen over i en serveringsskål, og vend inn crème fraîchen. Smak til med saften fra den halve limen, salt og pepper.
 Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje og 1 ts smør. Stek brokkolien i 4–5 minutter, til den er gyllen. Skru ned til middels høy varme, og bland inn ønsket mengde av ingefæren. Stek det hele videre i 30 sekunder. Smak til med salt.
 Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene til retten.
Vel bekomme!