Fiskekaker med smørstekt kål, grønne bønner, poteter og sennep- og dilldressing
20-30
Glutenfri

Fiskekaker med smørstekt kål, grønne bønner, poteter og sennep- og dilldressing

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, olje, smør

Kokte poteter og grønne bønner
småpoteter
småpoteter
600 g
grønne bønner
grønne bønner
300 g
Smørstekt kål og reddiker
hodekål
hodekål
300 g
reddiker
reddiker
1 pakke
Fiskekaker
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk)
720 g
Sennep- og dilldressing
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
541 kCal
Fett 
26 g
Karbohydrater 
48 g
Protein 
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader varmluft i 8–10 minutter.