Pannestekt lyrfilet med sellerirotmos, sprøstekt bacon, rosenkål og appelsin, servert med rødvinssausSmak av jul
30-45
Laktosefri
Glutenfri

Pannestekt lyrfilet med sellerirotmos, sprøstekt bacon, rosenkål og appelsin, servert med rødvinssaus

Ingredienser

Allergener

sulfitt, selleri, melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, melk, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper, aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Ovnsbakte poteter
poteter
poteter
600 g
potetkrydder
potetkrydder (sulfitt)
1 pakke
Sellerirotmos
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
poteter
poteter
100 g
hvitløksfedd
hvitløksfedd
2 stk
smør
smør (melk)
1½ ss
Basisvare
melk
melk (melk)
1 dl
Basisvare
Rødvinssaus
rødvinssaus
rødvinssaus (melk)
1 pakke
Bacon, rosenkål og appelsin
rosenkål
rosenkål
200 g
appelsin
appelsin
1 stk
bacon
bacon
150 g
Pannestekt lyrfilet
lyrfilet
lyrfilet (fisk)
650 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
447 kCal
Fett 
13 g
Karbohydrater 
41 g
Protein 
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du