Pannekaker med rødkål, hvite bønner og Selbu Blå, servert med fersk fiken og urtedressingSmak av jul
20-30
Vegetar

Pannekaker med rødkål, hvite bønner og Selbu Blå, servert med fersk fiken og urtedressing

Ingredienser

Allergener

soya, egg, hvete, melk, hasselnøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

aluminiumsfolie (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Pannekaker
pannekaker
pannekaker (soya, egg, hvete, melk)
2 pakker
Rødkål og hvite bønner
rødkål
rødkål
500 g
hvite bønner
hvite bønner
2 pakker
honning
honning
1 pakke
sitron
sitron
1 stk
Tilbehør
fiken
fiken
2 stk
hasselnøtter
hasselnøtter (hasselnøtter)
2 pakker
Selbu Blå
Selbu Blå (melk)
1 stk
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
ruccola
ruccola
100 g
lett urtedressing
lett urtedressing (melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
1110 kCal
Fett 
57 g
Karbohydrater 
107 g
Protein 
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Fyll pannekakene med rødkål, bønner og ost. Rull pannekakene sammen, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Riv over parmesan om du har, og gratiner pannekakene i ovnen ved 220 grader varmluft i 10 minutter.