Svineknoke med hasselbackpoteter og smørglasert kål med eple og timian, servert med tyttebærrømmeSmak av jul
30-45
Glutenfri

Svineknoke med hasselbackpoteter og smørglasert kål med eple og timian, servert med tyttebærrømme

Ingredienser

Allergener

melk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik , smør, olje, salt, pepper

Hasselbackpoteter
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
poteter
poteter
700 g
Svineknoke
svineknoke
svineknoke
4 stk
Smørglasert kål med eple og timian
rødkål
rødkål
500 g
grønt eple
grønt eple
1 stk
timian
timian
1 bunt
sukker
sukker
1 ts
Basisvare
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Tyttebærrømme
lettrømme
lettrømme (melk)
150 g
rørte tyttebær
rørte tyttebær
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
494 kCal
Fett 
21 g
Karbohydrater 
47 g
Protein 
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Bruk en ostehøvel til å skjære tynne skiver av smør. Da blir smøret jevnt fordelt over hele poteten.