Posjert torsk med grønn ertekrem og ovnsbakte poteter, servert med smørstekt bacon og hasselnøtterSmak av jul
30-45
Glutenfri

Posjert torsk med grønn ertekrem og ovnsbakte poteter, servert med smørstekt bacon og hasselnøtter

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, hasselnøtter

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, vann, salt, bakepapir (kan sløyfes), olje, pepper

Ovnsbakte poteter og gulrøtter
poteter
poteter
700 g
gulrøtter
gulrøtter
400 g
Ertekrem
grønne erter
grønne erter
250 g
melk
melk (melk)
1½–2 dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Posjert torsk
torskefilet
torskefilet (fisk)
650 g
vann
vann
2 l
Basisvare
salt
salt
1 ss
Basisvare
Smørstekt bacon og hasselnøtter
sjalottløk
sjalottløk
1 stk
hasselnøtter
hasselnøtter (hasselnøtter)
1 pakke
bacon
bacon
150 g
smør
smør (melk)
4 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
574 kCal
Fett 
22 g
Karbohydrater 
45 g
Protein 
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan også steke fisken i en stekepanne med litt smør. Stek fisken da i omtrent 2 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.